Zoeken naar

Carlijn Kip

Ik kom uit Eindhoven, maar heb jaren in Maastricht gewoond en gestudeerd. Na International Business heb ik de master Accountancy en Information Management gedaan. Na mijn afstuderen heb ik één jaar bij Philips in Amsterdam gewerkt en daarna 6 jaar in de accountancy (PWC) gewerkt. Daarna heb ik de overstap naar het bedrijfsleven gemaakt. Ik ben als Business Controller en MT lid bij Heijmans gestart. Dat was enorm leerzaam en de combinatie met strategie als MT lid was  interessant. Maar na anderhalf jaar miste ik hier diepgang op finance gebied.

 

En toen kwam CFOLab op mijn pad.

 

Waarom heb je voor CFOLab gekozen?

CFOLab ken ik vanuit mijn netwerk en het concept sprak me aan. Ik ben het gesprek aangegaan en ik werd steeds enthousiaster. Impact maken, financiële diepgang en breed betrokken zijn. Dat zoek ik in een functie en die combinatie heb je als CFO in het MKB.

Wat is volgens jou de toegevoegde waarde van CFOLab voor klanten?

Je kan als ondernemer hoog opgeleide financials op een duurzame manier aan je organisatie verbinden. Een daarvan wordt je eigen CFO, maar het team daarachter, inclusief Michiel, brengt jouw organisatie nóg verder. In het team van CFOLab zit enorm veel kennis en een ondernemer plukt ook de vruchten van die kennisbank.

 

Bij welke bedrijven kom jij tot je recht?

Er is niet een speciale branche of sector waar ik een voorkeur voor heb. Ik wil bedrijven vooruit helpen en impact maken. De ondernemer en onderneming heeft dan bij voorkeur een gezonde ambitie en een drive om te veranderen. Ik wil graag impact maken en een organisatie die daarvoor open staan, daar ga ik met veel plezier aan de slag!

 

 

 

Bij CFOLab heb je continu een grote diversiteit aan uitdagingen bij meerdere organisaties. Je werkt voor en in verschillende bedrijven. Wat je bij de een ziet en leert, kun je bij de ander toepassen. Die kruisbestuiving voegt voor ondernemers waarde toe. En ik maak op die manier meer impact!

 

Meer weten over de collega’s bij CFOLab? Kijk dan bij Ons Team.