Zoeken naar

dedicated CFO ///

Strategisch sparringpartner binnen jouw MT

Een CFO heeft ook in het MKB een enorme toegevoegde waarde, maar een fulltime baan is nog niet altijd een optie. Het abonnement van CFOLab biedt dé oplossing. CFOLab biedt een uniek concept; een parttime CFO voor een vast bedrag per maand. Hij of zij zorgt voor heldere rapportages én analyses, stuurt de afdeling administratie aan, maar geeft ook financieel strategisch advies en input voor business modellen en business cases.

Wij geloven in duurzame relaties. Jouw CFO is doorgaans meerdere jaren betrokken en echt onderdeel van het MT of de directie. CFOLab werkt gemiddeld 3 tot 5 jaar met haar opdrachtgevers, waarbij het gezamenlijke doel is om het concept te ontgroeien. Wij zijn er voor bedrijven die wél de ervaring, kennis en kunde van een CFO nodig hebben… maar nog geen fulltime functie kunnen bieden.

strategisch advies ///

Ontwikkel door met CFOLab

Jouw dedicated CFO zorgt voor financieel overzicht. Maar de échte toegevoegde waarde zit in de strategisch expertise. Het opstellen van prognoses, het voorspellen van groei en het doorrekenen van business cases. Daarnaast kan de CFO binnen hetzelfde abonnement ook de expertise van het team inzetten.

Met een ervaren specialist op het gebied van change management helpt CFOLab bedrijven toekomstbestendig te worden. Dit doen we op het gebied van finance, maar ook op het gebied van veranderkunde, psychologie, marketing en strategie. Zo zorgen wij ervoor dat je niet alleen in, maar ook aan je bedrijf werkt.

praktisch inzicht ///

Helder, overzichtelijk inzicht in de financiële prestaties van jouw bedrijf

Bedrijven hebben vaak een enorme ‘bak aan data’, maar hoe vertaal je dat naar inzicht? Hoe gaat deze data je helpen om de juiste beslissingen te nemen?

De eerste stap is controleren of je de juiste, betrouwbare data beschikbaar is. Zo niet, geen probleem. Dat maken we graag samen op orde. De tweede stap is het vertalen van deze data naar informatie. We zorgen voor overzichtelijke, heldere rapportages mét de juiste toelichting.

experts on-demand ///

Maak gebruik van specialismes binnen het team

Jouw CFO is als financiële expert onderdeel van jouw MT, maar hij of zij staat er niet alleen voor. Al onze CFO’s hebben ruime ervaring binnen diverse sectoren. De ene CFO heeft echter meer ervaring met fusies, joint ventures en overnames en de andere weet meer van financiering of procesoptimalisaties. Binnen het team van CFOLab kunnen zij snel schakelen en leren van elkaars ervaringen en expertises.

Daarnaast bieden we binnen hetzelfde abonnementen ook een CFE en een expert op het gebied van verandermanagement. De Chief Financial Enabler is expert op het gebied van administratie, tooling en rapportages. Binnen no-time is alles op orde én ben jij klaar voor groei.

community ///

Leer en netwerk met andere MKB ondernemers

Wie kan delen, kan ook vermenigvuldigen. Dat principe geldt voor een financial, maar zeker ook voor ondernemers. Wij geloven dat onze opdrachtgevers interessante verhalen en ervaringen kunnen delen. Dat maken we graag mogelijk. We organiseren daarom CFOlab lunches, bedrijfsbezoeken en klantdagen. Altijd met inhoud én een gezellige borrel.  

  • – Direct van start
  • – Per uur, direct opzegbaar
  • – Vast bedrag per maand
  • – Niet goed, geld terug

Nieuwsgierig? Maar heb je nog meer informatie nodig?