Zoeken naar

Kai Vervoort

Ik heb na mijn universitaire opleiding Bedrijfseconomie en Accountancy ervaring opgedaan als fusie- en overname (M&A) & management consultant bij diverse bedrijven, waaronder Govers Accountants/Adviseurs, Aeternus en Vanderlande. Deze ervaring heeft ervoor gezorgd dat ik mijn passie voor finance & strategie wilde omzetten in toegevoegde waarde voor het dynamische MKB, waar ik met plezier ondernemers kan voorzien van advies.

CFOLab biedt mij de unieke combinatie tussen extern en intern. Je werkt voor meerdere klanten, maar je bent daarnaast wel echt onderdeel van het MT van de klant. Ik ben ondernemend en vind het leuk om echt een sparringpartner voor het MT te zijn.

Ik geloof in het concept en dat dit waardevol is voor heel veel MKB bedrijven.

Wat is volgens jou de toegevoegde waarde van CFOLab voor klanten?

Het abonnement. Het is geen uurtje factuurtje. CFOLab bied je financiële en strategische expertise tegen een vaste prijs per maand. Als CFO kun je samen met het team echt impact maken bij ambitieuze MKB bedrijven. Als de administratie nog niet op orde is, dan helpt onze CFE mee (Chief Financial Enabler). En gaat het om (financiële/organisatorische) structurering, strategie of herijking van je business model, dan is ook op dat gebied expertise. Dit valt allemaal binnen hetzelfde abonnement en dat maakt het sterk. De ondernemer weet waar hij aan toe is en kan zich richten op waar hij echt goed in is; ondernemen.

Bij welke bedrijven kom jij tot je recht?

Ik heb bij en voor diverse bedrijven gewerkt, maar ik kom het beste tot mijn recht bij ambitieuze ondernemers met uitdagende doelstellingen. Ik hou van de combinatie tussen finance, strategie en actie. Ik adviseer het MT en de ondernemer graag vanuit mijn financiële en strategische expertise. Ik heb een lichte voorkeur voor de bloeiende maak industrie hier in de Brainport regio, maar sta tegelijkertijd overal voor open.

Ook merk ik dat ik me snel thuis voel bij familiebedrijven. De ondernemer heeft vaak een enorme passie of drive om de zaak over te dragen aan een familielid of juist gunstig te verkopen, zodat er financiële vrijheid ontstaat. Het gevoel van trots is bij familiebedrijven nadrukkelijker aanwezig.

 

CFOLab is een ambitieus bedrijf met kundige én gezellige collega’s. Ook heeft iedereen een gezonde drive en vertrouwen in het concept. Dat maakt het leuk (samen)werken!

Meer weten over de collega’s bij CFOLab? Kijk dan bij Ons Team.