traplopen groen

De strategie achter de cijfers,
de cijfers achter de strategie

In 2016 zijn CFOLab (Ruud van Helden) en Turnaround PowerHouse (Michiel van Dijk en Jan Adriaanse) gefuseerd. De gezamenlijke propositie: op parttime basis toetreden tot het management team en de rol van financieel directeur invullen, zowel strategisch als operationeel (Groei-Abonnement).

Daarnaast zijn de financieel specialisten en bedrijfskundigen ook als adviseurs op projectbasis in te huren. Het gaat hierbij over vragen zoals: mijn bedrijf groeit snel, hoe houd ik het (financieel) beheersbaar? Of: ik wil mijn bedrijf gaan verkopen, hoe bereid ik dit optimaal voor? Of: Het gaat nu goed, maar de wereld om me heen verandert in hoog tempo, concurrenten zitten niet stil en nieuwe toetreders rammelen aan de poort. Hoe kan mijn bedrijf hierop anticiperen?

Turnaround Powerhouse en CFOLab concludeerden dat na jaren van samenwerking een fusie loont. Voor onze opdrachtgevers en voor ons.

Voor onze opdrachtgevers omdat het bij snelle groei en andere ingrijpende veranderingen altijd gaat om de cijfers achter de strategie en de strategie achter de cijfers. Het is efficiënter als de specialisten elkaar en elkaars terrein kennen. Als de financieel specialist en de bedrijfskundig adviseur samen aantoonbaar waarde toevoegen. Daarom onze belofte aan de opdrachtgever: niet goed, geld terug.

Sinds onze fusie hebben we de samenwerking vormgegeven op één adres: in het VideoLab op Strijp-S te Eindhoven. Daardoor zijn de lijnen korter dan ooit en ervaren we hoe natuurlijk de twee werkvelden – cijfermatig in- en overzicht op hoog niveau en het maken van een turnaround of een strategische (her)oriëntatie – elkaar aanvullen.

CFOLab en Turnaround Powerhouse bieden u het Groei-Abonnement aan inclusief het Living Lab.

Board of directors
drs. Ruud van Helden RA MBV
drs. Michiel van Dijk

Advisory board
Prof. dr. Jan Adriaanse