Zoeken naar

Inge versterkt het team

Inge van Bussel komt het team van CFOLab versterken.

Na haar studies Management, Economie en Recht en Organisation Studies, startte haar carrière bij Mars. De afgelopen 4,5 jaar was Inge financieel eindverantwoordelijk bij Talent Peaks en Byner.

 

Nu maakt ze de overstap naar CFOLab.

 

“Ik voeg graag waarde toe aan een organisatie, door financieel mee te sturen. Ook het gedrag en de beslissingen achter de cijfers interesseren mij. Als je dat goed begrijpt, dan kun je echt impact maken. Ik heb daarom het afgelopen jaar een NLP/Leiderschapsopleiding gevolgd, zodat ik ook meer kennis heb van de zachtere kant van organisaties. ”

 

Klaar om mijn ervaring voor CFOLab in te zetten

 

“Ik heb voor CFOLab gekozen omdat ik toe was aan een volgende stap in mijn carrière. De klik met Ruud, Michiel en de collega’s was er meteen. Ik geloof echt dat we als team hele interessante klanten gaan bedienen en toegevoegde waarde bieden. Ook voor CFOLab zelf zie ik een mooie toekomst en ik wil daar graag aan bijdragen.”

 

“Ik zie CFOLab echt als the best of both worlds: leren van en waarde toevoegen aan verschillende organisaties, waar je een duurzame rol vervult. Maar ook het hebben van een team met CFO’s om me heen. We kunnen van elkaar leren en sparren omdat ieder zijn eigen expertise en unieke persoonlijkheid met zich meebrengt.”