Zoeken naar

Help MKB-ers groeien ///

Is het jouw passie om verschillende MBK-bedrijven, start-ups en scale-ups, te helpen bij het realiseren van hun doelen? Dan is de kans groot dat CFOLab de baan heeft die jij zoekt.  

Onze core business is de parttime inzet van CFO’s bij MKB-bedrijven die een stap willen zetten. Je levert als lid van het MT een concrete bijdrage aan het realiseren van de doelstellingen. Als collega bij CFOLab ben je doorgaans bij twee of drie bedrijven als CFO actief. We vullen de benodigde financiële expertise bij opdrachtgevers parttime in.

Het komt zeker voor dat we de rol van CFO op vullen bij een bedrijf waar de basis nog niet op orde is. Daarom worden onze CFO’s, met name de eerste periode, ondersteunt door de Chief Financial Enabler (CFE). De CFE maakt van chaos weer order. Zij richt de administratie zo in dat maandrapportages, betrouwbare analyse-modellen en de jaarafsluiting intern opgeleverd (kunnen) worden.

Samen met het MT van onze opdrachtgevers organiseren we gemiddels eens per jaar een heisessie. Michiel van Dijk is dé specialist op het gebied van change management. Tijdens deze heisessie laten we de meerwaarde van het CFOLab concept zien. We bestrijken het brede terrein van veranderkunde, psychologie, marketing en van bedrijfs- en merkenstrategie. Zo zorgen we dat het MT en de CFO niet alleen in, maar ook aan de organisatie en de toekomstbestendigheid werkt.

Onze cultuur

Binnen CFOLab krijg jij de vrijheid én het vertrouwen om jouw rol in te vullen zoals jij dat wil. En dat kan ook per opdrachtgever verschillen. Fysiek zien we elkaar niet dagelijks, maar dat maakt ons niet minder betrokken. Een belangrijk onderdeel van het succes en het concept van CFOLab is dat we van elkaar leren en elkaar versterken. Dat doen we soms vanuit een klantvraag, maar vaak ook uit eigen motivatie. Meerdere keren per jaar zorgen we voor een contactmoment. En daar combineren we inhoud altijd met een gezellige borrel.

Als CFO bij CFOLab is het belangrijk dat jij goed kunt schakelen en goede social skills hebt. Je gaat namelijk niet alleen deel uitmaken van ons eigen team, maar ook van het MT van diverse opdrachtgevers.

Worden wij jouw nieuwe collega's?

Miriam van den Heuvel

CFO bij CFOLab

CFOLab is een ideale werkgever voor collegas die flexibel, sociaal en vakbekwaam zijn. Het is belangrijk dat je je snel kunt aanpassen aan andere werkomgevingen, andere processen en andere collega’s. Ook moet je de handen uit de mouwen willen steken. Het is belangrijk om af en toe ook operationeel mee te werken.” 

Kai Vervoort

CFO bij CFOLab

Wij zoeken collegas die wel financieel onderlegd zijn, maar zich geen accountant voelen. Je moet kennis hebben van toekomstige business modellen, houden van de hectiek van het MKB en down-to-earth zijn.” 

Melissa van Laaren

CFE bij CFOLab

CFOLab is een ambitieus bedrijf, waar je als collega ook echt invloed hebt op de groei, ontwikkeling en strategie. Ik word bij heel veel van onze opdrachtgevers betrokken. Dat is super leuk. Ik vind het leuk om nieuwe mensen te leren kennen. Vooral bij grotere projecten worden de klanten ook echt collega’s. Ik hou van een combinatie tussen structuur en variatie. En dat biedt CFOLab zeker! 

Milou Akkerman

CFO bij CFOLab

CFOLab is voor mij de perfecte werkgever. Ik zie de toegevoegde waarde van het concept en mijn eigen rol bij onze klanten. Ruud en Michiel zijn hele fijne werkgevers. Je krijgt het vertrouwen om je werk te doen, maar als er iets is kun je altijd bij hen terecht. Ook de andere collega’s maken dat het werken bij CFOLab eigenlijk niet eens voelt als werken. 

Onze kernwaarden

Transparant
Innovatief
Betrokken
Rebels

You don’t have to wear a suit to be taken seriously