Zoeken naar

Help MKB ondernemers groeien ///

Onze core business is de parttime inzet van CFO’s bij MKB-bedrijven die een stap willen zetten. Je levert als lid van het MT een concrete bijdrage aan het bepalen van de strategie en het realiseren van de doelstellingen.

Soms is de basis nog niet op orde. Daarom worden onze CFO’s, met name de eerste periode, ondersteunt door een van onze Financial Controllers (of Chief Financial Enabler (CFE), zoals wij die noemen). Deze Financial Controller maakt van chaos weer orde. Hij of zij richt de administratie zo in dat maandrapportages, betrouwbare analyse-modellen en de jaarafsluiting intern opgeleverd (kunnen) worden.

Onze vacatures

Ben jij nu werkzaam binnen de accountancy maar benieuwd naar de rol van CFO? En weet je niet in welke sector of branche je interesse ligt? En wil je graag ook nog leren, ontwikkelen en sparren met gelijkgestemden? Bekijk dan onze vacature en leer meer over de rol van CFO binnen het MKB.

Is er geen groei mogelijk binnen de huidige organisatie? Wil jij doorgroeien tot CFO en zoek je een rol waarin je jezelf kan ontwikkelen? Bekijk dan onze vacature en leer meer over de rol van CFO binnen het MKB.

We zijn ook op zoek naar een Financial Controller die bij meerdere MKB organisaties aan de slag gaat. Ben je nu als financial controller aan het werk, maar mis je dynamiek, afwisseling en sparren met collega’s?  Of ben je werkzaam als (gevorderd) assistent-accountant en wil je de overstap maken naar het bedrijfsleven? Bekijk dan onze vacature en lees meer over de rol van de Financial Controller binnen verschillende MKB organisaties.

Heb jij voldoende financiële bagage, uitstekende social skills en wil je jezelf ontwikkelen tot CFO of Financial Controller?  We gaan graag het gesprek aan. Neem contact met ons op!

Worden wij jouw nieuwe collega's?

Melissa van Laaren

CFE bij CFOLab

CFOLab is een ambitieus bedrijf, waar je als collega ook echt invloed hebt op de groei, ontwikkeling en strategie. Ik word bij heel veel van onze opdrachtgevers betrokken. Dat is super leuk. Ik vind het leuk om nieuwe mensen te leren kennen. Vooral bij grotere projecten worden de klanten ook echt collega’s. Ik hou van een combinatie tussen structuur en variatie. En dat biedt CFOLab zeker! 

Milou Akkerman

CFO bij CFOLab

CFOLab is voor mij de perfecte werkgever. Ik zie de toegevoegde waarde van het concept en mijn eigen rol bij onze klanten. Ruud en Michiel zijn hele fijne werkgevers. Je krijgt het vertrouwen om je werk te doen, maar als er iets is kun je altijd bij hen terecht. Ook de andere collega’s maken dat het werken bij CFOLab eigenlijk niet eens voelt als werken. 

Inge van Bussel

CFO bij CFOLab

“Bij CFOLab heb gevonden wat ik zocht. De impact die ik kan maken, bij de accounts, geeft me echt vleugels. Ik kijk uit naar alle mooie klussen die ik nog mag gaan doen, met een geweldig team van CFOLab collega’s naast me, om samen te groeien en elkaar te helpen wanneer dat nodig is.”

Onze kernwaarden

Transparant
Innovatief
Betrokken
Rebels

You don’t have to wear a suit to be taken seriously