Dare to apply ///

We zoeken ondernemende CFO’s, CFE's en CFA's die een sprong willen maken
///

CFO
Onze opdrachtgevers zijn vrijwel altijd bedrijven met de vraagstukken van een grotere, groeiende onderneming, die nog niet de ruimte (en het werk) hebben voor een full time Chief Financial Officer. Voor iemand die ook kan adviseren over sturing op prestatie-indicatoren, risk management, data-analyse, en die belangrijke interne processen kan aansturen.

Wij vullen de behoefte aan expertise parttime in voor de tijd dat het nodig is. Als CFO bij CFOLab maak je deel uit van het management team van verschillende bedrijven.

CFE
Voor het bedrijf en voor onze CFO is het effectief als zaken als de maandrapportages, de jaarafsluiting en betrouwbare analyse-modellen intern opgeleverd worden. Wanneer de capaciteit daarvoor ontbreekt, zetten we op verzoek een Chief Financial Enabler in. Zo behoudt de CFO volledige focus op zijn kerntaken. De CFE kan zich ontwikkelen tot CFO.

CFA
Ook bij ziekte, zwangerschap of een vacature moet de administratie op orde zijn om onze CFO optimaal te benutten. De Chief Financial Administrator van CFOLab levert op projectbasis administratieve bijstand, zodat de CFO ongehinderd verder kan. Doorgaans zal de CFA zich in de loop der tijd ontwikkelen tot CFE.

Maximaal commitment
Onze mensen zijn altijd bij meer dan één bedrijf actief. Dat vraagt veel van je flexibiliteit. Van je schakelkunst. Van je competenties in het sociale verkeer.

Durf te solliciteren
Ben jij de ondernemende, ambitieuze gesprekspartner voor het MKB? Heb jij 5 tot 10 jaar werkervaring en wil je graag een sprong in je carrière maken? Dan zijn we op zoek naar jou en dagen we je graag uit om te solliciteren!