Zoeken naar

Luuk Janssen

 

Na het afronden van zijn studie HBO accountancy heeft Luuk ook met succes de Master Accountancy afgerond. Na bijna zeven jaar bij EY gewerkt te hebben in verschillende functies maakte hij de overstap naar het bedrijfsleven. Met zijn ervaring als Risk Manager en Financieel Manager is Luuk een goede aanvulling binnen het team van CFOLab.

 

 

 

Waarom voor CFOLab gekozen?

Ik was nog niet echt op  zoek naar een nieuwe functie toen ik in contact kwam met CFOLab. Het concept sprak me wel direct aan. En een aantal maanden later maakte ik wel de overstap. De rol van CFO in het MKB is precies wat ik zoek. De dynamiek in het MBK vind ik interessant, maar ik merk ook aan mezelf dat ik afwisseling zoek. Als CFO bij CFOLab ben je bij meerdere organisaties betrokken. Dat maakt het divers en geeft je de mogelijkheid om impact te maken op verschillende organisaties.

De verantwoordelijkheid die je als CFO hebt in een organisatie maakt de rol interessant en waardevol. En CFOLab biedt vervolgens de flexibiliteit om die rol zo in te vullen zoals jij denkt dat het nodig is. Qua uren en qua inhoud.

Tot slot is het team van CFOLab ook een belangrijke reden geweest om de stap te zetten. Ik had direct een klik met de collega’s. Ik kijk er ook enorm naar uit om met elkaar te sparren en van elkaar te kunnen leren.

 

Wat is volgens jou de toegevoegde waarde van CFOLab voor klanten?


CFOLab is interessant voor ondernemers waarbij de administratie eigenlijk prima verloopt, maar die diepgang en discussie missen. Iemand die financieel eindverantwoordelijk kan zijn. Iemand die je prikkelt en uitdaagt op finance gebied. Dat kun je soms (tijdelijk) vinden bij je bank of accountant. Maar zij missen de echte binding en verdieping. Als je dat structureel zoekt, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Een slimme financial die je bedrijf écht verder helpt.

Het is ook niet precies hetzelfde als een interimmer. Er ligt geen afgebakende opdracht klaar en je hebt ook geen deadline. Of uurtarief. Het gaat om structurele ondersteuning, waarbij je als CFO kijkt waar en hoe je de meeste impact kan maken. Uiteraard in overleg met de ondernemer. Je betaalt een vast bedrag per maand en daar krijg je de ondersteuning voor die je nodig hebt. En het is ook per direct opzegbaar.

Het team van CFOLab heeft daarnaast nog andere voordelen. Zo is er altijd iemand met ervaring op een specifiek vraagstuk en dat zorgt ervoor dat we heel snel kunnen schakelen.

 

Bij welke bedrijven kom jij tot je recht?

Ik hou van het MKB en wil graag impact maken. Ik ben relatiegericht. Ik wil de ondernemer en onderneming echt helpen ontwikkelen.

 

“Voor een vast bedrag per maand krijg je als ondernemer precies de ondersteuning op finance gebied die je nodig hebt om jouw bedrijf door te ontwikkelen”

 

Meer weten over de collega’s bij CFOLab? Kijk dan bij Ons Team.