Zoeken naar

De nieuwste aanwinst Kai Vervoort

 

Begin januari is Kai Vervoort als CFO voor CFOLab aan de slag gegaan. We stellen hem graag aan je voor!

“Ik heb na mijn universitaire opleiding Bedrijfseconomie en Accountancy ervaring opgedaan als fusie- en overname adviseur & management consultant bij diverse bedrijven. Deze ervaring heeft ervoor gezorgd dat ik mijn passie voor finance en strategie wilde omzetten in toegevoegde waarde voor het dynamische MKB, waar ik met plezier ondernemers kan voorzien van advies.”

 

 

“CFOLab biedt mij de unieke combinatie tussen extern en intern. Je werkt voor meerdere klanten, maar je bent daarnaast wel echt onderdeel van het MT van de klant. Ik ben ondernemend en vind het leuk om echt een sparringpartner voor het MT te zijn.”

“Ik geloof in het concept en dat dit waardevol is voor heel veel MKB bedrijven. Het is geen uurtje factuurtje. CFOLab bied je financiële en strategische expertise tegen een vaste prijs per maand. Als CFO kun je samen met het team echt impact maken bij ambitieuze MKB bedrijven. Als de administratie nog niet op orde is, dan helpt onze CFE mee (Chief Financial Enabler). En gaat het om (financiële/organisatorische) structurering, strategie of herijking van je business model, dan is ook op dat gebied expertise. Dit valt allemaal binnen hetzelfde abonnement en dat maakt het sterk. De ondernemer weet waar hij aan toe is en kan zich richten op waar hij echt goed in is; ondernemen.”

“Ik kom het beste tot mijn recht bij ambitieuze ondernemers met uitdagende doelstellingen. Ik hou van de combinatie tussen finance, strategie en actie. Ik adviseer het MT en de ondernemer graag vanuit mijn financiële en strategische expertise. Ook merk ik dat ik me snel thuis voel bij familiebedrijven of bedrijven met een informele cultuur.”

“Mijn eerste ervaringen bij CFOLab zijn heel positief. CFOLab is een ambitieus bedrijf met kundige én gezellige collega’s. Ook heeft iedereen een gezonde drive en vertrouwen in het concept. Dat maakt het leuk (samen)werken!”

Wil je meer weten over Kai, neem dan contact met ons op óf kijk op zijn LinkedIn pagina.