Zoeken naar

community ///

Een CFO die volwaardig onderdeel wordt van jouw team. Altijd bereikbaar, wekelijks aanwezig.

CFOLab Lunches

CFOLab Lunches zijn netwerkbijeenkomsten met een vooraf gezamenlijk gekozen thema. De gedachte is dat ondernemers andere ondernemers adviseren en inspireren. Je mag zelf een bevriende ondernemer mee nemen als introducee. De bijeenkomsten duren twee uur en bestaan uit een select gezelschap van 6 tot maximaal 12 deelnemers en worden geleid door een van onze CFOLab tafelvoorzitters.

CFOLab Bedrijfsbezoek

We gaan op bezoek bij een bestaande inspirerende relatie van CFOLab. Het bedrijfsbezoek is bedoeld als interactief leerprogramma waarbij elkaars ervaringen worden gedeeld. De bijeenkomsten duren twee uur. Per bedrijfsbezoek nodigen we 8 tot 12 mensen uit.

CFOLab Jaarevent

Eens per jaar ontmoet de gehele community elkaar op een ludieke locatie waarbij een actueel thema wordt uitgediept. Het recept hiervoor is een inspirerende spreker uit de academische wereld en een ondernemer die zijn ervaringen rondom het thema vdeelt. Aansluitend is er de traditioneel gezellige borrel met elkaar. Het gezelschap bestaat uit 75 tot 150 deelnemers.