Zoeken naar

Financial Controller bij CFOLab

Flexibiliteit, afwisseling en dynamiek

Wil jij als Financial Controller bij meerdere MKB organisaties aan de slag? Draai jij je hand niet om voor het maken van overzichtelijke maandrapportages en dashboards? En maak jij graag orde van chaos?

Hou je daarnaast van afwisseling, ben jij op zoek naar een functie met veel vrijheid en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel? En vind je sparren met collega’s belangrijk? Dan is de rol van Financial Controller misschien wel perfect voor jou.

 

Wat houdt de functie in?

Als Financial Controller speel jij een belangrijke rol binnen CFOLab. Jij zorgt voor overzicht en inzicht. Dat is soms als eigen project bij een organisatie, maar vaak als rechter- en linkerhand van onze CFO’s.  Bij CFOLab zijn we nauw betrokken bij onze opdrachtgevers en de CFO is onderdeel van het MT. Jij stelt CFOLab in om strategisch toegevoegde waarde te kunnen leveren. Daarnaast coach je bij sommige opdrachtgevers ook het bestaande administratieteam.

Je werkt dus voor en bij onze opdrachtgevers, vaak in samenwerking met onze CFO. Je rol is heel divers, maar terugkerende taken en verantwoordelijkheden zijn:

 • – Het optimaliseren van de maandrapportages
 • – Het opbouwen van het balansdossier t.b.v. het samenstellen van de jaarrekening en de jaarrekeningcontrole
 • – Het ondersteunen bij het opstellen van de begroting (forecast)
 • – Procesoptimalisatie
 • – Het maken en optimaliseren van dashboards
 • – Het implementeren en optimaliseren van Power BI
 • – Het implementeren en optimaliseren van RPA
 • – Tijdelijke administratieve ondersteuning, bijv. als in het administratieteam bij onze opdrachtgevers extra capaciteit nodig is
 • – Coachen van het administratieteam bij de opdrachtgevers

 

Ben jij toe aan een rol buiten de accountancy? Maar weet je nog niet welke branche of sector bij je past? Wil jij échte toegevoegde waarde leveren bij meerdere MKB organisaties tegelijkertijd? Of ben jij al de expert op het gebied van administratie binnen jouw organisatie, maar mis je dynamiek en afwisseling?

En wil jij tot slot ook meer vrijheid en flexibiliteit in het indelen van je tijd?

Dan ben jij wellicht op zoek naar CFOLab. En wij naar jou natuurlijk.

 

Meer weten? Bel of mail ons. Aan jou de keuze. 

(of scrol verder)

Geen werkweek is hetzelfde

Wanneer ben je klaar voor de volgende stap als Financial Controller in het MKB?

 

 • – Jij hebt 5 jaar ervaring in de financiële dienstverlening en werkt graag met en in MKB/ familiebedrijven
 • – Je hebt HBO werk- en denkniveau
 • – Je hebt een achtergrond in de accountancy als (gevorderd) assistent accountant
 • – Jij schakelt snel, zowel tussen hoofd- en bijzaken als tussen verschillende lagen van de verschillende organisaties
 • – Je ziet kansen en uitdagingen binnen organisaties en pakt die op. Ook als je daar niet direct opdracht toe krijgt.
 • – Je bent zelfstandig én verantwoordelijk.
 • – Je hebt uitstekende communicatie skills en bent overtuigend, zonder belerend te zijn
 • – Enthousiast, hands-on, flexibel, ondernemend en energiek zijn woorden die jou als professional typeren
 • – Je vindt het leuk om betrokken te zijn bij meerdere organisaties en tegelijkertijd ook bij de doorontwikkeling van CFOLab
 • – Je bent nooit uitgeleerd en deelt je kennis ook met de andere collega’s van CFOLab.

 

Voldoe je niet 100% aan bovenstaande lijst, maar herken je jezelf wel? Neem dan contact met ons op. We gaan graag het gesprek aan!

 

Wat bieden wij?

Jij wordt uitgedaagd door nieuwe klanten en de vragen vanuit opdrachtgevers én de CFO’s. Dit zorgt voor diversiteit en uitdaging in je werk en groei in je carrière als Financial Controller. Vrijheid en autonomie zorgen voor een flexibele functie. Daarnaast biedt CFOLab jou uiteraard marktconforme arbeidsvoorwaarden met mooie toekomstperspectieven.

Binnen CFOLab noemen we de Financial Controller ook wel Chief Financial Enabler (CFE). Waarom? Omdat jij in deze rol ervoor zorgt dat ons concept écht van de grond komt. Als rechter- en linkerhand van de CFO leg jij namelijk de juiste basis.

 

Uiteraard zijn er bij ons ook volop doorgroeimogelijkheden, zowel in verdieping als verbreding. Je kunt doorgroeien op het gebied van rapporteren en analyseren. Maar ook doorgroeien tot CFO behoort tot de mogelijkheden.

 

Wie zijn wij?

Wij zijn een club van enthousiaste, strategische financials, die niet bang zijn om in de operatie te duiken. We krijgen energie als we aansprekende resultaten boeken en samen met onze opdrachtgevers door ontwikkelen. We houden van de dynamiek van het MKB en sparren graag met elkaar. Zo blijven we elkaar, onze opdrachtgevers én CFOLab continu verbeteren.

 

Bedrijfscultuur

Binnen CFOLab krijg jij de vrijheid én het vertrouwen om jouw rol in te vullen zoals jij dat wil. En dat kan ook per opdrachtgever verschillen. Fysiek zien we elkaar niet dagelijks, maar dat maakt ons niet minder betrokken. Een belangrijk onderdeel van het succes en het concept van CFOLab is dat we van elkaar leren en elkaar versterken. Dat doen we soms vanuit een klantvraag, maar vaak ook uit eigen motivatie. Meerdere keren per jaar zorgen we voor een contactmoment. En daar combineren we inhoud altijd met een gezellige borrel.

Je krijgt de vrijheid om je werk zelfstandig uit te voeren, maar je staat er nooit alleen voor.