Zoeken naar

Leer meer over jouw mogelijkheden

en de ideale combinatie met jouw wensen

Werk je nu in de accountancy of als business/finance controller en wil je ‘iets’ anders? Maar weet je niet welke sector, welke rol of welk bedrijf nu echt bij je past? Dan geeft dit gesprek je houvast voor de toekomst.

Wat vind je leuk aan je huidige rol en wat niet? Wat spreek je aan in een bedrijf? Waar krijg je energie van? En heb je al eens gedacht aan …? Dat zijn de vragen die je kan verwachten. Allemaal om jou meer inzicht te geven in de mogelijkheden, waarbij we rekening houden met je achtergrond, wensen en eisen. Vrijblijvend. En gratis.

Het gesprek

Wij gaan graag het gesprek met je aan. CFO in het MKB (én directeur/ ondernemer) Ruud van Helden gaat samen met een collega kijken wat jouw wensen en mogelijkheden zijn. We nemen anderhalf uur de tijd om te kijken waar jij energie van krijgt, wat je energie kost én welke aanknopingspunten er in het bedrijfsleven zijn. Mochten er binnen ons netwerk concrete mogelijkheden zijn, dan stellen we dat uiteraard voor. Dat is echter niet het doel van het gesprek. Het doel is jouw meer inzicht geven in de mogelijkheden die passen bij jouw achtergrond en wensen. We geven slechts 4 gesprekken weg, dus wees er snel bij!

Dus… wat wordt jouw volgende stap?