Zoeken naar

Hou de juiste spiegel voor

en spiegel jezelf aan de markt

 

Wanneer heb jij voor het laatst zakelijk in de spiegel gekeken? Wij houden je in deze Mirror Review graag een spiegel voor. Hoe sta je er écht voor? Wat is de kracht en de zwakte van je business model? Hoe kun je duurzaam groeien?

Dankzij onze ruime ervaring en financiële expertise kunnen wij je ook spiegelen aan andere organisaties. En dat doen we gratis. In anderhalf tot twee uur duiken we in je organisatie en business model. We eindigen de sessie met haarscherpe analyses, verrassende inzichten en concreet advies.

De Mirror Review; vrijblijvend én gratis

De rapportages kloppen en vragen aan de administratieafdeling worden over het algemeen snel beantwoord. Eigenlijk loopt alles op rolletjes. Toch? Of mis je iemand die meedenkt, de vraag achter de vraag stelt én beantwoord, kritisch naar de toekomstbestendigheid van je business model kijkt en weet hoe je (extern) de groei kan financieren?

In de Mirror Review duiken Ruud van Helden (CFO) en Michiel van Dijk (verandermanagement deskundige én docent op Nyenrode Business Universiteit) anderhalf tot twee uur in jouw business model en financiële situatie. Ben jij fit voor de groei? Is de afdeling finance al op oorlogssterkte? Zijn er nog zaken die aangescherpt moeten worden? Samen met jou sparren we over de toekomst en groei van je organisatie. We geven direct praktisch advies; gratis en geheel vrijblijvend.

Ben jij benieuwd of het business model toekomstbestendig is en of je al beschikt over de juiste financiële rapportages, overzichten en inzichten?
Vraag dan de gratis Mirror Review aan!

De ervaringen van Dentalcloud

“Het gesprek was leuk en gaf verrassende inzichten. Ruud en Michiel kwamen met de analyse dat tandartsen gewend zijn om protocollair te werken en dat het daarom lastig zou kunnen zijn om werkprocessen te wijzigen. Dat is zeker iets waar ik nog wat langer over na ga denken. Ik raad het andere ondernemers dan ook zeker aan!” aldus Wouter Bulten, directeur van Dentalcloud.

 

 

Vraag de Mirror Review direct aan