Zoeken naar

Nieuw talent – Welkom Ika!

Ika van der Pasch is per januari gestart bij CFOLab. En wij zijn heel blij met haar komst!

Na afronding van de bachelor International Business Administration en de master Accounting heeft Ika 11 jaar ervaring opgedaan in de accountancy als registeraccountant. De opgedane kennis en ervaring wil ze nu graag inzetten binnen MKB-organisaties.

 

Samen aan het roer

“Ik wil graag strategisch meedenken met een ondernemer. Samen de juiste route naar succes uitstippelen. In de rol van controlerend accountant heb ik een grote verscheidenheid aan organisaties gezien. Ik kijk ernaar uit om de opgedane kennis en ervaring in de praktijk toe te passen en hoop op deze manier toegevoegde waarde te bieden.
De platte structuren, snelle besluitvorming en informele cultuur binnen MKB-organisaties spreken mij aan. Het stond dus vast dat ik binnen het MKB aan de slag wilde gaan.”

 

“Ik kijk ernaar uit om mijn toegevoegde waarde te bewijzen en een sparringpartner te zijn voor ambitieuze MKB ondernemers!

 

De keuze voor CFOLab

“Via via werd CFOLab al meerdere keren aangedragen. Na gesprekken met het team was ik er snel uit. Ik ben erg enthousiast over het concept. Ik zie hoe de invulling van de rol van CFO toegevoegde waarde heeft voor MKB-ondernemers.
Het accountancyvak is erg dynamisch, wat mijn eerdere werk boeiend en afwisselend maakte. Omdat je als CFO bij CFOLab gelijktijdig bij verschillende opdrachtgevers aan de slag gaat, brengt dit extra dynamiek. En niet onbelangrijk is de mogelijkheid om te sparren met het team van CFOLab. Omdat iedereen een andere achtergrond heeft, verwacht ik veel van hen te kunnen leren.”

 

“De rol als CFO bij CFOLab biedt alles wat ik zoek; dynamiek, diepgang, waarde toevoegen én de mogelijkheid om te leren van iedereen uit het team.”