Zoeken naar

Sponsor van Circle of Talent

Het belang van creativiteit, aanpassingsvermogen, verbeeldingskracht en zelfvertrouwen erkennen wij. Ook in ons beroep zijn deze skills essentieel. Kunst en cultuur helpen om deze vaardigheden verder te ontwikkelen. Vooral bij de jeugd. Daar dragen wij als CFOLab graag ons steentje aan bij. We zijn dan ook trotse sponsor van de Circle of Talent, een project van Stichting CKE (Centrum voor de Kunsten Eindhoven).

Circle of Talent

CKE is één van de initiatiefnemers van de Circle of Talent. Zij geloven dat het belangrijk is om kinderen al op vroege leeftijd kennis te laten maken met kunst en cultuur. Elk kind verdient het om zijn of haar talenten te ontdekken en zich creatief te ontwikkelen. Om de kansen voor jongeren te vergroten is Circle of Talent in Eindhoven opgericht. Het is een ecosysteem waarin culturele instellingen, kunstprofessionals, onderwijs, bedrijfsleven en gemeente gezamenlijk optrekken.

Samenwerking CKE

De band met CKE was al aanwezig. Want CKE is sinds 2021 een van onze opdrachtgevers. Met veel plezier zorgen wij voor financiële en strategische support. Met hetzelfde enthousiasme verbinden we onszelf nu ook aan de Circle of Talent.
Meer informatie op cke.nl/circleoftalenteindhoven