Zoeken naar

Transfernieuws: Welkom Diane!

We starten dit nieuwe jaar goed! Net na de zomer tekende Diane al bij CFOLab, maar nu start het avontuur pas echt.

Diane heeft ruim 10 jaar ervaring bij de ING bank en 6 jaar bij BUas (Breda University of Applied Sciences). Al haar ervaring en expertise zet ze vanaf nu in voor ons en onze opdrachtgevers.

 

Waarom voor CFOLab gekozen?

 

“In grotere organisaties is je persoonlijke toegevoegde waarde niet altijd direct zichtbaar of voelbaar. En er spelen vaak ook politieke belangen. Dat is zowel interessant als frustrerend.”

“Ik merkte dat ik meer impact wilde maken als financial in een kleinere organisatie. Met behulp van een loopbaan coach ben ik gaan kijken naar wat ik leuk vind, waar ik goed in ben en wat ik zoek.”

“Dit kwam allemaal samen in de vacaturetekst van CFOLab. En na een kennismakingsgesprek was ik helemaal enthousiast.”

“Ik was toe aan een volgende stap in mijn carrière en wil zichtbaar impact maken. Als CFO in het MKB kun je dat zeker. Ook de combinatie tussen strategie en operatie vind ik interessant. Een CFO op afstand, zoals je dat bij grotere bedrijven ziet, lijkt me minder boeiend. Met enige regelmaat zelf met je poten in de modder staan, zorgt er volgens mij voor dat je betrokkenheid en toegevoegde waarde groter is. Je weet dan nog beter wat er speelt. Dat past goed bij me: ik ben geen ‘harde’ financial. Ik vind juist de combinatie tussen (de vertaling van) cijfers en mensen heel prettig. Dat maakt de rol van CFO in het MKB impactvol.”

 

Hoe is je ervaring tot nu toe?

“Ik begin deze week pas echt, maar ik weet natuurlijk al een tijdje dat ik ga starten. Ik heb al wat inhoudelijke sessies en borrels mogen bijwonen. Ik ben onder de indruk van de kwaliteit van de collega’s. Het is echt een goede mix. Alle specialisaties binnen finance zijn vertegenwoordigd. En de events zorgen ervoor dat je je ook verbonden voelt met het team.”

“Ik heb er echt heel veel zin in!”