Zoeken naar

In goed gezelschap

Op 12 oktober waren we te gast bij het EKWC; het internationale keramische centrum van Nederland. Met zo’n 60 gasten genoten we van de unieke sfeer, het inspirerende programma en de goede gesprekken.

Jaarlijks organiseren we het CFOLab relatie evenement. Het doel is om ondernemers te inspireren en om te netwerken. En dat is, al zeggen we het zelf, de afgelopen editie buitengewoon goed gelukt.

Met je poten in de klei

De avond startte voor een groot gedeelte van de bezoekers met een rondleiding door het EKWC. Een unieke locatie in Oisterwijk. De rondleiding was boeiend!

Ruud heette de gasten welkom en introduceerde het thema. Met je poten in de klei. Een logische verwijzing naar de locatie, het keramisch centrum. Maar ook iets dat herkenbaar is voor ondernemers. Vaak zijn mkb ondernemers nog actief in het bedrijf. Ze staan letterlijk nog met de poten in de klei. En dat is goed, maar het is tegelijkertijd verstandig om ook aan je bedrijf te werken.

Vervolgens mocht Jeroen Duijghuisen van Baril Coatings het inhoudelijke programma aftrappen. En dat deed hij met verve. Zijn verhaal over duurzame bedrijfsvoering én duurzame verf 😊 was enorm inspirerend. Vervolgens vertelde Michiel over de valkuilen van succes en hoe je eigen brein je daarbij soms eerder tegenwerkt dan helpt. Ook dat zetten de gasten aan het denken. Zit ik in de strategische crisis?

Ruud en Michiel sloten het inhoudelijke gedeelte gezamenlijk af. Alle gasten kregen ook een pakketje met klei cadeau. Het is voor ondernemers namelijk interessant, slim en verleidelijk om met je poten in de klei te zitten. Tegelijkertijd is het ook van belang dat je soms juist afstand neemt, waarbij je jouw organisatie van een afstandje bekijkt en analyseert. Dat lieten beide presentaties ook helder zien.

Tijdens de borrel praatten de ondernemers onder het genot van een hapje en een drankje na.

We kijken in ieder geval alvast uit naar de volgende editie!

Gelukkig hebben we de foto’s nog

Benieuwd naar de foto’s? Bekijk ze dan hier!