Zoeken naar

Parttime CFO

Als parttime CFO ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van een effectief financieel beleid voor jouw opdrachtgevers. Dit omvat het analyseren van de financiële prestaties van de organisatie, het maken van financiële prognoses en het adviseren van het managementteam over financiële strategieën. Je bent verantwoordelijk voor de financiële rapportage en administratie, maar geeft ook proactief (financieel) advies. Vanuit jouw kennis en kunde ben je de sparringpartner en het geweten in de ontwikkeling van de organisatie.

 

Wil je een parttime CFO aan jouw MT toevoegen? Scrol dan verder of lees hier meer over ons abonnement voor groei.

 

Aan de slag als parttime CFO?

Ben jij een financieel expert en op zoek naar een flexibele en uitdagende carrière? Overweeg dan eens om parttime CFO te worden. Als parttime CFO ben je verantwoordelijk voor het financiële management van een organisatie, maar werk je niet fulltime voor één bedrijf. In plaats daarvan werk je voor meerdere opdrachtgevers, wat jou de flexibiliteit biedt om jouw eigen uren te bepalen en jouw kennis te delen met verschillende organisaties.

Als parttime CFO ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van een effectief financieel beleid voor jouw opdrachtgevers. Dit omvat het analyseren van de financiële prestaties van de organisatie, het maken van financiële prognoses en het adviseren van het managementteam over financiële strategieën. Je bent verantwoordelijk voor de financiële rapportage en zorgt ervoor dat de financiële administratie van de organisatie op orde is.

Benieuwd naar onze vacatures? Bekijk ze hier.

Benieuwd naar onze CFOs, bekijk dan ons team.

 

Ben jij op zoek naar een parttime CFO?

Een CFO is van onschatbare waarde voor jouw bedrijf, maar het is niet altijd haalbaar of noodzakelijk om een fulltime positie te creëren. Gelukkig biedt CFOLab een unieke oplossing met ons eigen concept: een parttime CFO voor een vast maandelijks bedrag. Onze CFO zorgt voor heldere rapportages en analyses, geeft strategisch financieel advies en input voor businessmodellen en cases, en stuurt de administratieve afdeling aan.

Naarmate jouw bedrijf groeit, worden de financiële vraagstukken complexer en neemt de behoefte aan een ervaren CFO toe, zelfs als jouw administratie al goed op orde is. Overweeg daarom CFOLab.

Onze CFO’s zijn langdurig betrokken bij bedrijven en worden daadwerkelijk onderdeel van het managementteam of de directie. Gemiddeld werken we drie tot vijf jaar samen met onze opdrachtgevers, met als gezamenlijk doel om het bedrijf naar een hoger niveau te tillen. We zijn er specifiek voor bedrijven die de expertise en kwaliteiten van een CFO nodig hebben, maar nog niet in staat zijn om een fulltime functie aan te bieden.

Meer weten? Bekijk dan ons abonnement voor groei.