Zoeken naar

Het abonnement is voor Gen25 de perfecte oplossing

Gen25 is de technologische partner voor bedrijven die met innovatieve clouds zoals Salesforce en AWS betere klantrelaties willen realiseren én efficiënter willen werken. Gijs Martens is directeur-eigenaar en heeft het bedrijf de afgelopen jaren een snelle groei zien doormaken.

Is het abonnement ook iets voor jou? Lees hier meer over het abonnement van CFOLab.

“Anderhalf jaar geleden groeiden we door van 50 naar ruim 60 medewerkers. Het doel is om naar 100 medewerkers door te groeien. We hadden daarom een andere financiële discipline nodig. We hadden een financial controller in dienst, maar hij had elders een uitdaging gevonden. We hadden iemand nodig die inhoudelijk sterk was, snel op stoom en direct beschikbaar. Via het investeringsfonds kwamen we in contact met CFOLab. En dat bleek het antwoord op onze uitdaging.”

“We hebben de voordelen van een externe, ervaren expert – die zich als een interne collega opstelt”

“Het gat dat viel nadat onze financial controller weg was, hebben we eerlijk gezegd nauwelijks gemerkt. Daar waren we zelf ook verbaasd over. Rapportages, liquiditeitsbegrotingen, analyses en advies rondom investeringsbehoeftes gingen eigenlijk gewoon door.”

“Het abonnement van CFOLab is transparant. Je weet wat het kost. Het is ook direct opzegbaar en dat zegt iets over het vertrouwen in het eigen concept. De CFO’s van CFOLab zijn kundig, maar kunnen ook de vertaalslag maken naar directie en Raad van Commissarissen. Analyses, rapportages en scenario’s zijn helder. Ik hoef eigenlijk nooit om uitleg te vragen. Ik heb ook echt het gevoel dat de CFO’s naast me staan, maar zowel Ruud als Marloes zijn ook mondig én kundig genoeg om voor me te gaan staan. Het is nog niet voorgekomen, maar ik weet zeker dat ze me ook proactief adviseren bij riskante beslissingen.”

“Analyses en rapportages zijn helder; ik hoef eigenlijk nooit om uitleg te vragen”

“De CFO’s van CFOLab zijn experts, maar het is ook nog eens prettig werken. Ruud weet precies waar ik naar op zoek ben en ik hoef alles maar één keer te vragen. Dat schakelt heel prettig. Ik kan me voorstellen dat op de lange termijn een CFO op de loonlijst de voorkeur gaat hebben. Als je 3 dagen in de week een CFO nodig hebt, dan ben je het concept ontgroeit”.

“Het schakelt ook gewoon heel prettig”

“Ik beveel CFOLab zeker aan. Ik weet zeker dat er minder bedrijven in de financiële moeilijkheden komen, als ze gebruik maken van de kennis, kunde en ervaring van CFOLab. Grip op je financiën is toch een soort van kompas. Financiële inzichten en adviezen zijn essentiële stuurinformatie. Een CFO kan dit bieden, maar het is voor ons bedrijf nog geen fulltime functie. Het abonnement van CFOLab is voor nu de perfecte oplossing.”

“Er zouden minder bedrijven in financiële moeilijkheden komen, als ze gebruik maken van de kennis en expertise van CFOLab”