Zoeken naar

Jouw parttime CFO

Ontwikkel door met CFOLab

Ben jij MKB ondernemer en ambitieus?  En heb je soms behoefte aan een financiële of strategische expert?  Maar is de uitdaging nog niet van voldoende omvang om een ervaren CFO fulltime te boeien en binden? En zijn de vraagstukken te complex voor je controller? Dan hebben wij de oplossing voor jou.

Zoek jij een financieel expert en tegelijkertijd flexibiliteit en commitment? Dan ben je bij CFOLab aan het juiste adres. 

Jouw eigen parttime expert

 

Het MKB is dynamisch. Dat weet jij als geen ander. Binnen deze dynamiek heeft een CFO een enorme toegevoegde waarde.

Echter, soms ben je nog te klein om een CFO met ervaring de juiste uitdaging te bieden. De vraagstukken zijn daarnaast te complex voor een business controller. Het abonnement van CFOLab biedt dan de oplossing. Voor een vast bedrag per maand, voegt de ondernemer een financieel expert toe aan zijn MT. Deze part time CFO is wekelijks aanwezig, maar fulltime betrokken.

Maar het abonnement biedt meer dan een ervaren parttime CFO. Binnen het concept kunnen we ook onze Chief Financial Enabler (CFE) inzetten. Zij maakt van chaos weer orde en dat maakt het werk van een CFO efficiënter én effectiever. Daarnaast is ook Michiel van Dijk als verandermanagement expert onderdeel van het abonnement. Hij stelt de juiste kritische vragen en scherpt het business model en je dienstverlening nog verder aan.

 

Wil je meer weten over het abonnement voor jouw groei? Lees dan verder. 

Of ben je benieuwd naar onze toegevoegde waarde voor MTA, Opvallers, Van Santvoort of Gen25?