Zoeken naar

Trots op de ontwikkeling van IP Parking

Jimmy Smulders is de ambitieuze CEO van IP Parking. Het bedrijf bestaat al ruim 17 jaar en groeit hard. Dat was ook de reden dat een ervaren CFO nodig was. In eerste instantie was de uitdaging bij IP Parking nog niet van voldoende omvang om een CFO fulltime te binden en boeien. Het abonnement van CFOLab bleek de ideale oplossing.

Een parttime CFO met de juiste kennis en kunde. Na 9 maanden ging de toenmalige CFO uit dienst en werd Kai Vervoort de nieuwe parttime CFO. “Toen onze eerste parttime CFO wegging, zat ik even met de handen in het haar. Maar het klikte gelukkig meteen met Kai. Het concept heeft zich echt bewezen, ” vertelt Jimmy Smulders.

 


Ruim 2 jaar later is de tijd wél rijp. IP Parking is het concept ontgroeid. Dat is goed nieuws! IP Parking is klaar voor een fulltime CFO. De klik met Kai is er nog steeds. Het is dan ook niet verrassend dat hij de nieuwe fulltime CFO wordt.

“CFOLab was de afgelopen jaren de perfecte oplossing voor de uitdagingen bij IP Parking. Hierdoor konden we binnen de directie aan elkaar en de hernieuwde taakverdeling wennen. Het bedrijf klaarmaken voor internationale groei en tegelijkertijd de charmes van een familiebedrijf behouden, zijn de komende jaren de belangrijkste uitdagingen. Daar kan ik mijn kennis, kunde en energie helemaal in kwijt. Stabiliteit in de directie is daarbij ook van groot belang. Ik zit hier echt op mijn plek!” geeft Kai Vervoort aan.

 

 

“We zijn altijd trots als een klant het concept ontgroeit. Dat is namelijk precies de bedoeling. We zijn er voor de fase waarin je wel de behoefte hebt aan een CFO, maar nog niet de juiste kandidaat kan vinden en binden. Een bedrijf dat groeit bereikt vaak een punt waarop er wel een fulltime CFO nodig is. We wensen IP Parking en Kai dan ook heel veel succes. We blijven uiteraard de groei met gepaste trots volgen!” aldus Ruud van Helden, directeur van CFOLab.

Meer weten over de toegevoegde waarde van CFOLab voor IP Parking? Lees dan de case.