Zoeken naar

Interim CFO

Een Interim CFO is verantwoordelijk voor het opzetten en uitvoeren van het financiële beleid van het bedrijf. Hij of zij geeft advies aan de directie en het management over financiële kwesties en maakt financiële rapportages. Hij of zij stuurt de financiële afdeling aan en zorgt ervoor dat de financiële processen goed verlopen. Hij of zij werkt nauw samen met het management om de financiële prestaties van het bedrijf te optimaliseren.

Ben je op zoek naar een Interim CFO? Kijk dan ook eens bij ons abonnement bij groei.

Onze CFO’s zijn voor langere tijd betrokken bij jouw organisatie en worden echt onderdeel van het MT. Zo kunnen zij meer impact maken en je ondersteunen bij jouw ambities.

 

Aan de slag als Interim CFO?

Bij ons kun je niet echt aan de slag als interim CFO. Tenminste niet als je onder interim ‘tijdelijk’ verstaat. Wij committeren ons namelijk voor langere tijd aan bedrijven, zo’n 3 tot 5 jaar. Maar als je als professional als CFO bij meerdere organisaties aan de slag wil… Lees dan vooral verder! Of bekijk onze vacatures hier.

Als je een ervaren financieel expert bent en graag jouw expertise wilt inzetten om bedrijven te helpen bij het optimaliseren van hun financiële prestaties, dan is een carrière als Interim CFO wellicht iets voor jou. Als Interim CFO werk je – in ons geval voor langere tijd – voor een bedrijf om hen te ondersteunen bij hun financiële beleid en strategie.
Een carrière als Interim CFO biedt jou de mogelijkheid om jouw expertise te delen en tegelijkertijd jouw eigen carrière te ontwikkelen. Je kunt werken voor verschillende bedrijven en hierdoor jouw netwerk uitbreiden, kennis verbreden en je eigen groei versnellen.

Om een Interim CFO te worden, moet je beschikken over een brede kennis van de financiële sector en de nodige ervaring hebben om organisaties te adviseren over hun financiële strategie. Het is belangrijk dat je over goede communicatievaardigheden beschikt en je de juiste gegevens goed kunt analyseren om financiële rapportages te maken. Doordat je flexibel bent ingesteld, kun je snel schakelen bij veranderingen en inspringen waar nodig.

 

Ben je op zoek naar een Interim CFO?

Groeit je organisatie hard of wil je juist harder groeien? Of is je eigen CFO vertrokken en zoek je een opvolger? Of heb je juist een interessant en uitdagend financieel project? Dan kan een Interim CFO precies zijn wat je zoekt. Maar als je juist voor langere tijd een team van professionals aan je wilt verbinden, dan is CFOLab wellicht een betere match. Uiteraard krijg je bij ons ook één vaste CFO, maar hij of zij kan terugvallen op een heel team van experts. Meer weten over ons, bekijk dan Ons team.