Zoeken naar

Waarom werkt CFOLab met een abonnement?

Wij leveren toegevoegde waarde. Uurtje factuurtje past daar wat ons betreft niet bij. Dan weet je namelijk als ondernemer niet waar je aan toe bent. Misschien dat je zelfs terughoudend bent met het stellen van vragen, omdat het antwoord te duur wordt. Dat willen we natuurlijk voorkomen. Met een vast bedrag per maand sta je nooit voor financiële verrassingen. En dat sluit natuurlijk helemaal aan bij onze dienstverlening. Ons abonnement is per uur direct opzegbaar. Zo weet je waar je aan toe bent, zonder dat je er aan vastzit. Meer weten? Kijk bij Abonnement voor groei.

Waarom kiezen voor een parttime CFO van CFOLab?

Een CFO is waardevol voor jouw bedrijf, maar het bieden van een fulltime baan is niet altijd mogelijk of nodig. Gelukkig biedt CFOLab de oplossing met een uniek concept: jouw eigen parttime CFO voor een vast bedrag per maand. De CFO zorgt voor duidelijke rapportages en analyses, geeft financieel strategisch advies en input voor business modellen en cases, en stuurt de administratieve afdeling aan.

Als jouw bedrijf groeit, nemen ook de hoeveelheid en complexiteit van financiële vraagstukken toe, terwijl jouw administratie op zichzelf goed op orde is. Je overweegt misschien om een externe CFO in te huren.  Dan is het misschien ook goed om CFOLab te overwegen. Een CFO van CFOLab is doorgaans meerdere jaren betrokken bij het bedrijf  en wordt echt onderdeel van het managementteam of de directie. CFOLab werkt gemiddeld drie tot vijf jaar met haar opdrachtgevers, met als gezamenlijk doel om het bedrijf naar een hoger niveau te tillen. We zijn er voor bedrijven die de expertise en kwaliteiten van een CFO nodig hebben, maar nog geen fulltime functie kunnen bieden.